Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sd uppmanar flyktingar att hålla sig borta från Sverige

grova rasistiska kommentarer
skrivna på olika internet sajter

som att deportera packet till sophögar
till länder

kampanjer och skrivna flygblad
allt för att avskräcka flyktingar
från att komma till Sverige

och dessutom att underteckna
det med att det är det svenska folket
som står och har den uppfattningen

det är ju hets mot folkgrupp
ingen ska ens tänka tanken

 

att komma hit tilll Sverige är uttalanden
som gjorts

men det är okunskap
som ligger bakom detta

att ingen flykting skall komma hit

vi kanske inte kan ta emot alla

men det är ju mörkt
av Sverige Demokraterna
att ha den människosynen

...tänk er ni som är inom Sverige Demokraterna

 

att ni kanske inte är svenskar i grund och botten

 

ni kanske har ett etniskt ursprung i er 

 

långt tillbaka i forntiden

....det har ni inte tänkt på 

...tack för mig

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-10 08:51



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Bra skrivet.


2015-11-10

  boen
Ja bra, även vi små som stora poeter kan gärna hjälpa till att bekämpa den Sverigedemokratiska propagandan
2015-11-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
En text om att efterlysas lojalitet till moder Svea, ja hon har många bastarder som heter svenska folk med identitetkris med förlust av inflytande i världen. England och Sverige "en huvudperson förtegen om internationella scenen "i maktposition genom EU.
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP