Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppen

Medan droppen ännu föll

hade jag svaret.

 

När det plaskande ljudet

av droppens förintelse

mot stenhällen

nådde mina öron

började jag åter söka

meningen med livet.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 575 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-11-10 12:17



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Just så :) svaret hägrar
2015-11-10

  M M Mannheim VIP
Alla tillfällen är bra tillfällen att söka meningen med livet.
2015-11-10

  Ljusletaren
Sann tanke som vi alla tänker på ibland. Bra framfört också/kram
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)