Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte hur häftigt Lunarstorm är nu, men här kommer en pamflett därvidlag i alla fall. Kan sjungas till "San Quentin" av Johnny Cash, som länkas nedan.


Runarstorm


Runarstorm – min nätliga arrest,
när jag fick mitt modem blev jag din gäst.
Jag har sett mänskor komma, gå och frälsts,
det är hos dig som jag huserar helst.

Runarstorm – jag älskar dig till döds!
Du vårdar mina ärr tills de förnötts;
jag loggar ut så stark och imbecill…
Herr Predikant vet du hur det gick till?

Runarstorm – du gör allena gott!
Du förändrar mig totalt har jag förstått.
Min hjärna, själ, mitt hjärta har du lett
ditt webbhotell har gjort mitt blod så hett.

Runarstorm – må himlen bli ditt hem,
din chatt ett virtuellt Jerusalem!
Och startsida du blir hos just envar
på denna jord som fibernätverk har.

Runarstorm – jag älskar dig till döds!


* * *

Här hittar ni Johnny Cash's fantastiska låt San Quentin - och kan nynna med i den melodin till min text om så önskas.

 




Bunden vers (Annat versmått) av Judas Ekholm VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-10 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP