Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ut i skogen tåga alla nu



skogen är full
av bligande granbebbar
de knixar lätt
på småbarren och säger

"tjenixen på dixen, lilla du"




hunden och jag
fnissar vidare








Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-10 12:59



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
=D <3
2016-03-22

  RitaBrunner
Det stora i det lilla!
mycket bra!
2015-11-15

  Anya VIP
Livsglädje i denna. Ska tänka på dessa ord när jag går ut i morgon.
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP