Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt från nattens [mar]drömmar...


Kyss mig ursinnigt!



Idiotins gomsegel täppte till käften på mig

och spelade mig ett spratt.

Skrattspegeln är upphängd.

Låt det hånfulla gapflabbet slunga sig genom rummet

lik en slänggunga.


Misteln sitter innanför lägenhetens ytterdörr...

bara att knacka på, kliva in, undslippa ett litet "hej!",

och låta hagelbrakaren kyssa

mina förvrängda halvsanningar

under det att vi möts i tamburen.



Men var beredd på äcklet

som kan uppkomma av det faktum

att jag kysser slafsigare och mer tafatt

än en slampig lågstadiegosse.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-10 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"idiotins gomsegel" Bra rakt igenom,blir både rädd och fascinerad av ditt mörker. Och jag kysser lika dåligt jag(slampigt):)
2015-11-10

  Öknens Ros VIP
Då är det bäst man passar sig när man knackar på din dörr!
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP