Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månskensnatt

lugn
månskensnatt
ur dimslöjors ljus

havsvågors svall
mot stränder

sand
under mjuka fötter

saltstänk
från vackert hav
väter solbrända ben

vandrar
i klar vattenlinje

ljuv
i älskad längtan

ur kärlekens silhuett
av en själ som väntar

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-10 20:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Får sommarlängtan av denna...så fint...
2015-11-11

    ej medlem längre
En finstämd vacker dikt om kärleken.
2015-11-11

  helenita VIP
Gillar!
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP