Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vassa kanter

 

Runt de röda

blodfyllda knopparna

 

Slingrar sig 

de svarta törnena

 

Rispar sår  

i ett oskyldigt hjärta

 

Mjölkvita droppar

faller som tårar 

 

Längs dess karga stam

slocknar hoppet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 905 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-11-10 23:07



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Mörker - ljus
Ett existerar inte utan det andra
I mörkret vänder ljuset åter

Tack
2018-11-10

    ej medlem längre
Underbart poetiskt, sårbart! Gillar bilden av de mjölkvita dropparna.
2016-04-25

  soligajag_1 VIP
Mycket smärtsamt och stark text om hjärtat som slutade hoppas.
En varm kram till dig.
2016-03-20

  Mats Edin VIP
Vackra strofer
2015-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
O, sorgliga ord...
2015-11-11

  Lars Hedlin
Känsla som berör..kramar
2015-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör mitt inre!
2015-11-11

    ej medlem längre
Rader som berör mig som läser ..
2015-11-11

  Hanna Mari Wallin
djupt berörande poesi.
2015-11-11

  Maud Louise
Vacker text om förlorat hopp! Hoppet som är det sista att lämna...
2015-11-11

    ej medlem längre
När jag läser texten tänker jag så här. Hur skulle det vara utan bildspråket för smärta och lidande. Här tröstar den som skriver det 'bildspråket' många. Ger hopp!
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP