Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon


Ännu en kall morgon


skriver en haiku


innan solens strålar börja vandra


över tjälens mörka skugga


vintern har kommit för att stanna


skådar ut ser något nytt


 


 


Morgonhaiku


 


Frostmorgon ute


vinterrosor på marken


glitter av snö vägen fram




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-01-08 13:28



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vackert
2024-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Med dina ord målar du en vacker vintermorgon.
Ser bilden för min inre syn.
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP