Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild tagen av mig.


Våren

 

Jag såg ett ljus

närma sig jordens rund

Det lyste upp

slocknade sen

Det var en föraning

om vårens ankomst

Snökristaller gnistrade

i solens sken

visste att tiden är knapp

innan de tinade bort

Träden bugade lätt

sträckte sig sen uppåt

ruskade av sig

sitt vita ok

Allt börjar snart

att väckas till liv igen

Vår, snart är du är!




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-01-31 08:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint alla längtar dit.
2024-02-04
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP