Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar märkas

 


Sakta smyger sig hösten på


den kan anas i tranornas formation


där de flyger på sin väg


söderut mot värmen


Skogen ännu grön


börjar sakta förvandlas


klä sig i färggrann höstskrud


Det märks på de gula löven


som visar sig i bladen


på björkarnas kronor




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2022-08-28 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP