Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som älskar NATO

 

 

Jag räds NATO och deras militära upprustning 

mot det fredliga Norden!

 

Och mot vår närmaste stormakt,

Putin och hans Ryssland.

 

NATO som inte vet

att en av de största terrornmaskinerna 

som världen skådat, Sovjetunionen!

 

Föll tillsammans 

med muren i Berlin 1989!

 

NATO styrs av de rikaste länderna

på den västliga hemisfären.

 

Kapitalismen ville ha Det kalla kriget,

för vad är det bästa sättet att tjäna pengar,

jo krig!

 

Jag räds NATO

och jag räds de svenska påhejarna 

av NATO medlemskap! 

- - - - - - - 

Ett världskrig

minskar befolkningsökning 

och gör de rika ännu rikare

i sin skyddade miljöer.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-11 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, jag röstar nej till Nato!
2015-11-11

  Hanna Mari Wallin
instämmer i mångt och mycket i Dianas ord här.
2015-11-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Att inte bygga hyreslägenheter är som att deklarera krig till sin egen befolkning I Sverige. D.v.s. lydiga nyanlända är mer värde en svenska ny generation?! Ryssland Ryssland kommer att stärka sina strategiska kärnvapenstyrkor som svar på missilsköld"men tycker mycket synd om Sverige är så labil.
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP