Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utvalda texter

utvalda texter

ett unikum att läsa

lite mer som ger det där lilla extra

inget fel i det

men det skulle vara lite framåt

om  man som medlem

kunde få ge förslag på olika medlemmar

och texter som borde lyftas fram lite extra till redaktionen

och bli utvald text och naturligtvis

att texterna inte står för länge på första sidan


är också ett förslag

då blir  fler medlemmar synliga

tack för mig

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-11 12:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De är nog ganska konservativa och väldigt betänkliga beträffande förändringar. På gott och ont. Jag, personligen, har inget emot idén. Man kan ju prova och utvärdera efter ett år, exempelvis.

Hoppas redaktionen får ditt förslag.
2015-11-12

  Chawa VIP
Tack för ditt kloka förslag! Den som nu fått uppdraget verkar ha övergett sin post som textväljare... Det är ganska enformigt att se samma skribenters texter i över en vecka...
2015-11-11

  överlevaren VIP
Bra förslag, hoppas det ger redaktionen en tankeställare!
2015-11-11

  Bo Himmelsbåge
Intressanta förslag att fundera på...
hoppas att ledningen nappar!

Lycka till!
2015-11-11

    ej medlem längre
Håller absolut med.
2015-11-11

  Hanna Mari Wallin
En bra idé med ett konkret förslag!

skriver under!
2015-11-11

  Ljusletaren
Systemet är nyss ändrat men håller ändå inte. Tydligen har den som ska sköta om veckans utvalda texter somnat vid sitt tangentbord eller ...

Kolla vad Bo Himmelsbåge har skrivit om detta så får du se att vi är många som undrar om detta/ kram
2015-11-11

  Judas Ekholm VIP
Håller med. De nuvarande utvalda texterna har ju stått på barrikaden hur länge som helst.
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP