Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hafsverk i TKU-anda. Dock med en aning religionskritik/-satir i grunden.


De tre vilse männens hat


Jesus, Satan och Jeffrey Dahmer
Trenne lurviga ollon, vår tids treenighet
Klädda i gummi och insmorda med svettig Edamer
Åkallar vi denna trio av skenande helighet

Vi ber om kraft och mod och styrka
Och målar corpsepaint på varje figur i vår krubba
En uppochnedvänd adventsstake, ett altare att dyrka
Vår tro kan inte ens Jabba The Holk förmå rubba

De tre vilse männen kräver total disciplin
Jeffrey Dahmer, Jesus och Satan
De förädlar Guds mjäll till amfetamin
Och lirar grindcore på prostatan
Jefrey Dahmer, Jesus och Satan
Jefrey Dahmer, Jesus och Satan


Vi har nariga läppar, brandgula tänder
Våra tre vilse män ser ner på all sorts renlighet
Redan i november har vi plundrat vår chokladkalender
Och vigt oss i sillspad med Flinck och Quick auktoritet

De tre vilse männen fordrar lydnad till max
Jeffrey Dahmer, Jesus och Satan
De gör guld och koks av Guds öronvax
De går på tjack, de går på gatan
Jefrey Dahmer, Jesus och Satan
Jefrey Dahmer, Jesus och Satan

De tre vilse männen ämnar ta våra liv
Jeffrey Dahmer, Jesus och Satan
De ser det som ett trivsamt tidsfördriv
Som gruppsex med ”Jungfru” Maria, den skatan
Jefrey Dahmer, Jesus och Satan
Jefrey Dahmer, Jesus och Satan
Och Sigvard Thurneman!




Bunden vers (Annat versmått) av Judas Ekholm VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-11 12:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tres Bien!!!!! Vem är Jefrey dahmer???
2015-11-11

  Öknens Ros VIP
Kryddad kritisk text..men vem är Sigvard Thurneman?
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP