Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insomnia, öl, sömnpiller, lugnande och ett glas Samarin... då blir det fantamej inte bättre än så här


Industriporr

 

 

ett isande gnälligt ljud

stål mot stål

 

rostiga bultar

betvingas med diamantslipade verktyg

 

för att kugghjulen skall

fortsätta sitt hamsterhjul

 

ett helt arbetslag av morske män

krävs för att hålla ställningarna

 

hålla kärleken vid liv

genom att blåsa ut dess

infama, glödheta låga:

det kvinnliga motståndet!




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-11 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna får mig att tänka på The cures video till "one hundred years" du skriver skickligt som vanligt min vän!
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP