Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära döden upplevelse


En nära döden upplevelse är ingenting jämfört med en nära livet upplevelse.




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-11 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP