Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https//www.youtube.com/watch?v=7y1xJAVZxXg


BE Gud om ett flygplan så får du det!



I USA kan man bli rik på Gud skattefritt
med lite fantasi kan vem som helst göra det , just do it
Åk till staterna och starta eget du med det kan bli en hit
Tjäna pengar på Gud, inte svart, allt lagligt, vitt


Missa inte klippet!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Onomatoprofet VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-12 15:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inshallah
2015-11-12

  Onomatoprofet VIP
Hmmm det kan bli knepigt.
2015-11-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men tänk om planet kapas,av Skölds terrorister ?
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP