Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Deviantart


Glorious thoughts

 

 

 

nära

hud mot hud

tills vi känner vårt pulserande hjärtslag

närmare

själ mot själ

tills tanke möter tanke

i ett igenkännande känslohav

närmaste

tills gränsen mellan början och slutet

är obefintlig

för mittemellan

är den som har störst betydelse

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 127 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-12 10:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslosam närhet :)
2015-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
När två blir ett...vackert skrivet...
2015-11-13

    Dan Myrbeck
Träffsäkert beskrivet:

hud mot hud

själ mot själ

2015-11-12

    ej medlem längre
Ord som känns berörande och hudnära.
2015-11-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Levande kärlek i målande ord!
2015-11-12

  M M Mannheim VIP
En närhet som ger känslor för varandra.
2015-11-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att leva och ta vara på nuet!
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One