Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var och en har sitt kors att bära

 

 

Han gick ut ur skuggan

in i ljuset

bärande sitt kors.

 

Han hade kvar sin uniform

som han en gång bar.

 

Hela tiden han var kvar

sökte han efter förlåtelse.

 

Han fann den aldrig av alla de miljoner

som föll offer för den ism

han en gång representerade. 

 

En dag vände han blicken

mot höjden

till de höga höjder han länge

hade räds för.

 

Han fick sitt svar

att ta sitt kors och gå

mot ljuset.

 

Fick han förlåtelsen 

det kan ingen av oss veta!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av M M Mannheim VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-12 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi bär vårt kors å syndar numera mycke mindre....glädje i Herren det är han som förlåter.
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP