Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maltamötet

Innebär kris à la Malta
ris à la Malta
eller ros à la Malta?

EU måste nog lägga på
ett brysselkol.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 291 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-11-12 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha, snyggt..
2015-11-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst!
Rätt glöd
för stöd
för nöd!
2015-11-18

  Angel of love
Haha underbara vändningar.:)
2015-11-16

  Lars Hedlin
Vi lägger rabarber på ängarna på sängarna <3
2015-11-16

  KattenKin VIP
Haha! Du hittar då alla ingångar... :)
2015-11-16

  överlevaren VIP
Kanske blandad kompott och ett hopkok över brysselkol.....
Jag ger dig ros och något extra kol behöver du inte, för du är tillräckligt varm i kläderna!
2015-11-15

    Lars J
Haha denna var bra :D men jag måste erkänna att jag avskyr brysselkål, men har aldrig smakat brysselkol.
2015-11-15

  ULJO
Fint att du kan göra den tråkiga politiken lite roligare. Fyndigt!
2015-11-13

  Gunnel Eriksson VIP
Fantastisk lek med ord.
Min hjärna tar glada språng
när jag läser din text.
2015-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ris eller ros...kol behövs kanske ändå...snyggt...
2015-11-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Pris à la Malta
det kan ju bli dyrt
för oss där...
2015-11-13

  Anya VIP
Oj...nu tänker jag på julen...fast det var väl inte meningen.
2015-11-13

  Evelyn Falk Möller VIP
Mycket underfundigt!

Tror det blir riskaka av alltihop.
2015-11-13

  walborg
Mera smör i pannan alltså! Kul som alltid - Du får mig att le.
2015-11-13

  Blomma-Stjärna VIP
finurligtklurigt
-lite skratt i eländet känns onekligen rätt skönt!
2015-11-13

  anits VIP
Det behövs nog mer än ett kol där mycket bra och klurigt skaldat!
2015-11-12

  Ingrid Trolle
Fyndigt och rätt.
Det behövs nog
mer än ett kol
där.
2015-11-12

  Maria Sundelin VIP
Det blir en hel middag, men den känns spretig
2015-11-12

    ej medlem längre
Mat, mat - ja, julen närmar sig ju! :)

2015-11-12

  Teresia Ridell
Haha, fyndigt !

2015-11-12

  louisegirl
Haha jaa :)
Bravo!
2015-11-12

  M.Eta
Visst, mal(ta) på bara!
2015-11-12

  Marita Ohlquist VIP
Det är bara att elda på, de behöver klös i brasan så att dom inte sitter för länge.
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck