Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni som tror och ni som tycker

Ni som tror att jag njuter av
det jag gör, har fel
Jag använder humor som vapen
för jag har inget annat vapen att ta till
Jag blir upprörd när jag läser
vilken okunskap, vilka fördomar och hat döljer sig
bakom de här texterna


Ni som tycker att
det jag gör är fel
att jag är elak
att jag inte är bättre än dem jag "hånar" och "gör påhopp på"
får tycka det.
Om ni har nån bättre "medicin"
så gärna för mig, jag klarar mig utan
Och många tycker att
"Man kan låta bli att läsa det"
och det kan man göra men det kan inte jag
jag tycker att fanatiker, hatare, hetsare, nazisympatisörer och andra extrema grupper inte hör hit och jag tänker inte låta dem skriva ifred, det finns gott om sajter där de kan applådera till varandra


Och detsamma kan man säga om mina kommentarer också: låt bli att läsa dem.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Onomatoprofet VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-12 20:09



Bookmark and Share


  Ponkla
Jag skriver för att provocera också, det är humor! :)
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP