Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemma bäst

jag finner ingen ro och det är inget roligt att allting är så oroligt.

det är dags att sluta försöka fly för jag förföljer mig själv för alltid ändå.

insikten av att jag aldrig kan sticka långt bort sticker långt in i mig och trasslar ihop inälvorna med infallen.

en inlindad individ gör intåg in i intet.

jag måste UT från detta i n g e n t i n g.




Fri vers av nikkifager
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-12 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Hjälp oss bära den tunga flykt vi bär"
skrev han Herr Stig Dagerman!bra skrivet kongo!
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager