Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....låt ögat bestämma det du vill tycka om


ordsvammel

texter med  fantasi  och ofantasi

 

påhittade ord

 

levande sanningar och drömmande osanningar

 

ord av svammel

 

bortom horisontens drömmar

 

tolka och läs med hjärtat

 

låt ögonen

 

bestämma det som

 

älskas




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-13 16:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är valfrihet det...bra...
2015-11-13

    ej medlem längre
Vilken fin komposition av orden.
2015-11-13

    ej medlem längre
Dina rader tycker jag mycket om
2015-11-13

  Amari
Ögon och hjärta kanske!
Ögonen visar ofta vad hjärtat känner.
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP