Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blundar

Blundar och ser ditt ansikte
ditt långa ljusa hår som virvlar
i vinden som för med sig din doft
till en av dig berusad

gående längs vattnet som glittrar
måsar som fnissar förtjust
och låter livet göra en looping
en pirrande känsla i magen

berusad, en hand om din rygg
en försynt smekning av din nacke
en förstulen sniffning i ditt hår
gör mig fullkomligt galen

fullkomligt galen




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-13 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter