Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då orden sinar

 

 

Plötsligt sinar orden

inspirationen uteblir

tankarna bara irrar omkring

genom hjärnans vinklingar. 

 

Vill skriva ett storverk

att läsas av generationer

men tiden som är som den är

sätter käppar i hjulen.

 

Det var en gång då poesi 

kunde stjälpa tyranner 

förändra mellan folk.

 

Vad för ord kan ändra på det som nu hänt 

då döden slår till utan nåd

fanatism som man har svårt

hantera eller ens förstå. 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av M M Mannheim VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-14 22:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det enda vi kan göra är att hoppas och be...
2015-11-16

  anits VIP
Vi kan ju hoppas att poesin påverkar och kan förändra!
2015-11-15

  Hanna Mari Wallin
poesin påverkar!
2015-11-15

    ej medlem längre
Poesi kan fortfarande påverka å förändra. Läs gärna mina senaste snälla!
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP