Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Deviantart


Paris i mitt hjärta

 

natten sover aldrig

den bär en sorg inom sig

bland mörker och tystnad

söker den efter svar

till sitt skärande hjärta

ofta

fäller den med svarta tårar

för det brutala

det ofattbara

som människor blir dränkt av

utan att förstå en smula

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 155 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-15 08:52



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starkt berörande. Ja hur, varför ? Frågan vi nog alla ställer oss nu..
2015-11-18

  aol
Starkt borrar sej din skrift mot hjärtat,
2015-11-17

    Dan Myrbeck
Bra om det oförståeliga
2015-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Må ljuset och kärleken vinna...
2015-11-16

  Lars Hedlin
JA en mörk dag
2015-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt diktat om det ofattbara, som vi alla berörs av.
2015-11-15

    Birgersdotter VIP
Klokt och medmänskligt skrivet om det ofattbara.
2015-11-15

    ej medlem längre
Alla skakas vi av vansinnet och undrar hur går vi vidare nu...?
Fina ord från din medmänskliga hand.
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One