Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....om jag bara kunde skriva

dagar av guld
fånga  läsarens hjärta
likt att låta nån gå

 

då i tanken av någon
vackra avsked
de som är så svåra
då gryningen
avtäcker bilden av dig

 

utmed kusten
av ett älskat hjärta
likt fjärislvingar du

 

med ett hjärta av godhet
solen blir till guld i din famn



 du en osedd blomma
en vacker själ i lugn kärleksblund

 

om jag bara kunde skriva i tysta timmar
lågor av kärlek i försommargryning

 

det var när du berättade dina innersta känslor
i läger av rosor

 

det var då jag förstod
hur mycket du älskade mig

 

vi är  i olika kärleksgalaxer
trots att vår rymd saknas oss
jag måste lämna mitt hjärta hos dig
jag har sett kärleksplaneter födas
varma världar som har blivit kalla
sett dem dö

 

har sett galaxer förintas
nya solar födas nya stjärnor

 

men i varje sol och stjärna
ser jag ditt ansikte

 

kärlek

ja just du som får mig att smälta

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-15 20:05



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Mycket ömsint vacker kärlekspoesi. Jag läser och läser igen och finner nya dimensioner...
2015-11-20

    ej medlem längre
Kärlekspoesi av ädelt märke.
2015-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
Så mjukt och vackert...
2015-11-16

  helenita VIP
"Jag har sett kärleksplaneter födas..."
Visst kan du skriva -fint!
2015-11-16

    ej medlem längre
Orden svävar vackert...
2015-11-15

    ej medlem längre
Du kan skriva du, fint!
2015-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärleksdikt, skriven i spännande ord och bilder.
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP