Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Blossom's melody

 

 

 

vid ett hav av ömhet

och blommornas skönhet

bevarar jag

mina varmaste tankar

till dig 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 178 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-27 11:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart fint :)
2015-12-05

  louisegirl
Så vackert!
2015-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...ljuvlig känsla...
2015-11-29

    Dan Myrbeck
Så fiiiin!
2015-11-27

    ej medlem längre
Mjukt som bomull...så ljuvligt.
2015-11-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömma fina ord om vännen kär.
2015-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek och vänskap!
2015-11-27

  aol
Så ömt fint fint skaldat vännen
2015-11-27

  M M Mannheim VIP
Åh där skulle jag vilja vara och ibland i korta stunder är jag det!
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One