Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Trust in God´s grace to turn your dream into reality." Creflo Dollar


vaggar mig med Höga visan 2:3-7

jag vill krama dig

vil du kramas med mig?

- nej

det tror jag inte

- har du någon gång velat det

på 19 år?

- nej, det vet jag inte

- men svara ärligt!

klart du vet

- jag orkar inte med tjöt

... klick...

så modig jag var som var helt ärlig

stolt över mig själv

flyger

och är ledsen

han som jag vill krama

vill inte krama mig

och jag letar vidare

med tro att han finns

som besvarar mina känslor

inget svar

eko

ensam

sviken

övergiven

nähä

ligger här i spjälsängen

och skriker

jag vill till din famn!

pappa!

vaggar mig med Höva visan 2:3-7

"Som ett äppelträd i skogen
är min vän bland de unga männen.
Jag njuter av att sitta i dess skugga,
dess frukt är söt för min gom.
Han för mig till vinhuset
under sin kärleks fana.
Styrk mig med druvkakor,
vederkvick mig med äpplen,
jag är sjuk av kärlek.
Mitt huvud vilar på hans vänstra arm,
hans högra omfamnar mig.
Jag besvär er, Jerusalems döttrar,
vid fältens gaseller och hindar:
stör inte kärleken, väck den inte,
förrän den själv vill." Höga visan 2:3-7




Fri vers av Ess VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-17 02:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
https://www.youtube.com/watch?v=fC2wQme5kEM

Vännen framför alla vänner är bäst.

2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP