Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Endast för dig...

 

 

sagolikaste sekunden

för mig

är ditt lilla tillkännagivande

 

i ett enda ögonblick

snurrar mitt liv hejdlöst

kring ditt längtande andetag

 

sinnena sätter i brand

och jag skyndar mig

att dölja min uppenbara känsla

 

kommer din själ en dag

att kunna avslöja

min lyriska hemlighet?

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 139 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-17 15:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart...
2015-11-20

  Teresia Ridell
Så ljuvligt !
2015-11-18

  Lars Hedlin
Toner och närvaro i stor känsla som berör det inre ljumt och fint <3 kram
2015-11-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett underbart litet ögonblick kan göra under! Fint skrivet!
2015-11-17

    ej medlem längre
Ett gyllene ögonblick...
2015-11-17

    Dan Myrbeck
Vacker om ögonblickets
betydelse.
2015-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Tänk vad en enda liten sekund kan förändra livet!
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One