Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom tid

Den öppna
handens
tomhet

är annat 
än det
slutna hjärtats

tom
blick
annat än
tom almanacka

klangen
av barnets
tomma
kaffeburkstrumma

samma 
tomma burk
mot den vuxnas
kaffetörst

tomheten
på djupet
efter saknad
vän

tomheten
i ytliga
kontakter

tom rymd
utan slut
och mening

natthimlens
utrymme
för stjärnor
och drömmar

tom tid
att till varje 
pris fylla

tom tid
till vila




Fri vers av Petter Wingren
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-17 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren