Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Din tystnad var ett slag i magen som högg mig i hjärtat.
Mina känslor för ett krig jag inte kan stoppa.
Det är logiska slutsatser mot ologisk ”jag tycker ju om dig så himla mycket”- smörja.
Vem vinner och vem förlorar?
Idag besegrades de logiska slutsatserna ännu en gång.
Jag kokar inombords.
Det finns så mycket jag vill säga, men jag hittar inte orden.
Jag vill veta och jag vill ha svar.
Men jag spelar oberörd, för du förtjänar inte ens att veta hur jag känner.
Det är annorlunda nu.
Trots att ingenting egentligen har förändrats.




Fri vers av Fröken S
Läst 65 gånger
Publicerad 2015-11-17 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken S
Fröken S