Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Jag skriker.
Vem hör ett skrikande inre?


Kom inte för nära. Det klarar jag nog inte.



Hela mig med kramar.
Bota mig med skratt.



Kom inte för nära. Det går nog inte.


Håll mig hårt
och tysta mitt inre.



Övertala mig att komma nära.




Fri vers av Fröken S
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken S
Fröken S