Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innehållstomt.

Mitt inre skriker.
Ett tomrum som egentligen inte får plats
Fyller mitt hjärta
med en känsla för komplex att ta på.


Saknar så mycket.
Tomrummet växer
Det värker
Jag krymper.


Påminnelse om en svidande verklighet.
Gör jag inte som man borde då
Frustrationen ökar
tills bristningsgränsen är nådd.


Tänker för mycket.
Tomrum gör ont.
Det brinner
Jag kvävs.


Exploderar snart inifrån och ut.



Fyll mitt tomrum innan det är för sent...




Fri vers av Fröken S
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken S
Fröken S