Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tappade visst bort något

När snön smälter bort
Det tunga tynar bort
Marken tittar fram
Det börjar smaka damm


Det finns inte längre en vrå solen inte kan nå


Det är inte längre lätt att förstå
Ibland kan du knappt gå
Dina tankar tappar alla sina spår

Orden är inte längre dina
Tankarna är inte längre mina

Mina fingrar skriver som i en dimma
Jag försvinner snart där inne




Fri vers av Miraqulix
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-18 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix