Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för inviten

Genom horder av utredningar
ambitiösa manifestationer
tillrättalagda leenden och
duktigt småprat
vågade du sträcka ut din hand
för att smeka min själ
och genom mil av
lydigt korridorvandrande
byråkratiska piruetter och
tusen nattliga dagdrömmar
tog jag emot den
genom dagar av
logiska operationer
timmar av undantagsfokus
och heligt tangentbordsknatter
förstod jag att den gjorde mig väl




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-19 03:54



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Vacker text
gillar t ex tillrättalagda leenden
2015-11-20

  Magdalena Eriksson VIP
fint när handen finns och används... värmen har en lång räckvidd längre än hatets
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP