Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får man om döden skämta?

 

Får man om döden skämta
när livslågan vill flämta
och man hör klockor klämta
när Han på dörr’n ses glänta,

för att dig nu strax hämta. 

Sedan inget öga torrt.
Allting går nu såsom smort
Ja, egentligen för fort
när man i en kort transport
körs med häst och kärra bort.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-19 10:24

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Visst måste man med döden få skämta om man gör det på ditt vis.
2015-11-20

  walborg
Påminner mig om Anna-Maria Lenngrens verser ...
2015-11-19

    ej medlem längre
"Det är ingenting särskilt med det".Sa Ferlin.En evig tolkningsfråga.
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson