Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Deviantart


Things that I've never told you...

 

 

i natt

seglade iväg ett hav av saknad

och en längtan som var så djupt trogen i dig

men det du såg

var bara glittrande spår

och en svårtolkad suck

natten blev ledsnare

i sin egen ensamhet

men förnimmelser om det vackra

gjorde världen lite ljusare

tills gryningen landat 

med en ljuvlig kyss på min panna




Fri vers av Rise Little One
Läst 101 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-19 14:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
man blir varmt hänförd av din vackra text <3
2015-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott när morgonen kommer och jagar bort nattens mörker...
2015-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Nattens mörker skingras av morgonens ljus genom en ljuvlig kyss.
2015-11-20

    Dan Myrbeck
Fint om saknad/längtan.
2015-11-19

    ej medlem längre
Alldeles underbart att få läsa dina ord.
2015-11-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Saknad, dold i små ord och rörelser, lever vackert i din fina dikt.
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One