Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi och ni - om terrorhotet



Om
Sverige inte hade släppt in alla flyktingar hade vi inte behövt vara rädda nu.
Eller ni.

Om
Sverige hade haft en annan regering hade de aldrig tillåtit det här, de hade stängt gränserna redan på sextiotalet. Eller tidigare.

Om
Hitler hade vunnit kriget hade vi inte haft de här problemen nu. Eller ni.


Om

extremister kommer till makten kommer alla problem att lösas ändå. Eller hur?











Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-19 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP