Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon.

Jag mötte dina ögon
i en ögonblickssekund.
Minne från förr-
tänk att våra ögon en gång älskat!?




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-11-19 20:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Starka minnen.......
2015-12-17

  Siggesdotter
Ögon säger allt... både ger och tar... och sviker...
2015-11-29

  Lars Hedlin
Starkt i minnet
2015-11-23

  Gisela Nordell
härlig känsla!
2015-11-22

    ej medlem längre
Jättefint..
2015-11-21

  Eva Helene VIP
Fint!
2015-11-20

    Dan Myrbeck
Bra att du ser ögonens betydelse.
2015-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text som ger minnen...
2015-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Tänkvärd text om en brusten relation!
2015-11-20

  Gunnel Eriksson VIP
Den korta texten berättar mycket.
Bra.
2015-11-20

  Chawa VIP
Kärleken kommer, kärleken går...
2015-11-19

  Erik A Andersson
Det finns korta ögonkontakter med någon kvinna som lever genom dagar och år.
Men jag är nu en gammal man och när jag handlar i någon affär händer det att jag från en barnvagn möter små barns ögon, de följer mig så uppmärksamt med blicken, undrar vad de upplever.



2015-11-19

    ej medlem längre
Bitterljuva minnen.
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP