Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men den var ju nyss blå



En röd kväll
var bara en skymning
Vi tittade på varandra
du sade
men den var ju nyss blå

När vi stod där
och kom på den ena
frågan efter den andra

Kunde man bara ana
att ingenting av det
vi pratade om
ligger kvar
nästa morron




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-19 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg