Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Alltid där för mig...

 

 

vilsna sinnen går ner

i viloläge

när du finns

i min tanke

ditt charmerande leende

din lugnande röst

dina trygga armar

jag blundar

låter stunder virvla mig runt

i kärlekslåga




Fri vers av Rise Little One
Läst 166 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-20 11:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ljuvhet och värme i vacker kombination!
2015-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
Så ljuvligt vackert...
2015-11-20

    Dan Myrbeck
Fin - du får mig nästan att tro du skriver om mig..., så underbara ord använder du!
2015-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert diktat om kärlekens trygga famn!
2015-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Fin dikt om kärlek!
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One