Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Internet


En tolkning av det osagda...

 

 

 

under den frusna ytan 

är en värld av möjlighet

universum är så långt bort

men ändå så nära

i din fängslande skepnad...

 

du är...

 

... ett nytt språk för mig

att tolka

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-20 16:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillart :)
2015-11-23

  M M Mannheim VIP
"ett nytt språk" ja, och vilket fint språk det är! Du är mästaren!
2015-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker mycket om din fina dikt som ger tankar...
2015-11-20

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar avslutande två rader som innefattar mycket mer än så...som sägs
2015-11-20

    ej medlem längre
Ditt poetiska språk är ljuvligt.
2015-11-20

    Dan Myrbeck
Tänkvärt fin
2015-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Och detta är en spännande uppgift, att få göra. Fint diktat!
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One