Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...ett vänskapligt råd

ett  vänskapligt råd till alla som är ute
och går i höstmörkret
ni syns bättre




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-20 16:08



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Omtänksamt skrivet!

fint.
2015-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
Fint råd...tänk också på att reflexer är förbrukningsvara...
2015-11-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Fyrklöver på dig som tack för påminnelse/kram.
2015-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Tack, för påminnelsen!
2015-11-20

    ej medlem längre
Omtänksamma och viktiga ord. Tack för att du påminner oss!
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP