Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtesorg


Min hjärtesorg

Min hjärtesorg.

Idag. Idag på jobbet såg jag henne.
Henne som jag älskar så djupt.
Hon som krossade mitt hjärta.
Hjärtat slutade slå.
Illamåendet satt in.
kändes som om jag ville spy.
Hade gärna varit utan detta fatala möte.

Sitter nu hemma igen.
Sorgen har satt in.
Gråter inombords av saknad.




Fri vers av Duvans totte
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-20 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duvans totte
Duvans totte