Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;;;;;;;;;;;;


F Ö R B L Ö D A; ; ;
























varje gång Du hatar

skär Du ett snitt


i Din själ.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-21 10:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hat som snittar och smittar
2015-11-24

  Teresia Ridell
Mycket bra skrivet ! Ja ju mer man tänker, agerar positivt, kärleksfullt, ju bättre mår man.
2015-11-22

  Ingrid Trolle
Så sant!
2015-11-21

  aol
.
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden