Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du tog ditt pick och pack och stack




Världen blev för ful för dig.




Fri vers av Elsa
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-04-25 08:38



Bookmark and Share


  Stefan Ek
tänker bara på självmord när jag läser det här, och det tycker jag om...
2006-04-25

    Mejja
Ja så kan man ju också göra.... fast det löser ju oftast inga problem....
Att sticka ner huvudet i sanden....
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa