Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...ingen hade varit gladare än jag

ingen hade varit
gladare än jag

om du hade visat
lite uns
av tacksamhet

det hade
verkligen

förgyllt min dag




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-22 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP