Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....mobbning


en inre stjärna gråter

mörkrets förundran

 

ur ett vilset perspektiv

 

ett visset löv i vinden

 

hånfullt flin

 

och en inre stjärna gråter en skvätt

 

i skeendets tysta minut




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-22 19:22



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Elegant framfört.
vackra metaforer i fin poesi.
2015-11-22

    ej medlem längre
Vackert formulerat i ord...
2015-11-22

    ej medlem längre
om alla hade fått en sund och trygg uppfostran, hade mobbing funnits då? Ett viktigt ämne, särskilt med egna barn.
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP