Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med kärlek på tungan

för frihet dör jag hellre
än att döda
ett vapen är inte något
jag vill beröra

när jag torkat upp allt blod
ska jag samla det ihop
förvara det i en tunna
som vi aldrig får glömma

de ville hjälpa mig
tills de tömt allt i min gömma

men ska de tömma mig
bär jag kärleken på tungan

när de bränner upp min bro
ska jag satsa allt och min tro
på kärlek med tungan
för vi var aldrig för unga

de ville döda mig
och allt jag har gömt undan

men ska jag dö
då ska jag dö med kärlek på tungan




Fri vers (Fri form) av krut
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-23 23:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lättare sagt än gjort.
2016-09-02

    ej medlem längre
Väldigt bra!
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

krut
krut