Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdiga att försvinna, ingen hittar dem för ingen vet var de är!


I universum bleka med färgrika verklighet,

 

 

De sitter på en himmelskant 

funderar på universum verklighet

långt bortom där förståndet inte räcker till.

 

Där de sitter kan de se galaxer 

fara omkring där ute i det stora eviga.

 

De har slutat att räkna dem alla

Einstein och Hawkin vet säkert antalet.

 

I rymden runt omkring dem

far nedbruten stenar några centimeter 

till metern stora som i en sandstorm.

 

Men de skyddas av atmosfären runt omkring dem

till skydd.

 

De sparkar med sina fötter

ut i evighetens avgrund.

 

De är inte rädda

ingen är det där ute.

 

 




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-23 23:32



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Underbar text om universums alla invånare. Jag funderar just vilka de kan vara som sitter där och sparkar med sina fötter innan de flyger vidare
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP